U heeft nog tot 1 november om in aanmerking te komen voor een lager energietarief

Gepubliceerd op 13 oktober 2020

 Beeld: Regionale Dienst Energiecalculatie

Op 1 juli zijn de energietarieven verlaagd. Ze zijn in jaren niet zo laag geweest! Profiteer vandaag nog en bespaar tot wel €485,- op uw energierekening. Regionale Dienst Energiecalculatie is een initiatief voor inwoners van verschillende gemeentes. Het doel van dit consumenten initiatief is om samen met de inwoners van dezelfde gemeente een zo laag mogelijk energietarief te realiseren.
Tot 1 november is Regionale Dienst Energiecalculatie actief in de onderstaande gemeentes. Wij roepen alle inwoners van deze gemeentes op om gezamenlijk een vuist te maken tegen de hoge energietarieven.
Meedoen is eenvoudig! Klik hieronder op de gemeente waar u woonachtig bent en meld u gratis aan. Regionale Dienst Energiecalculatie berekent voor u binnen enkele minuten hoeveel u per maand kunt besparen ten opzichte van uw huidige energierekening. Hoe meer mensen uit uw gemeente zich aanmelden hoe beter.
Regionale Dienst Energiecalculatie was al eerder succesvol in andere gemeentes met besparingen voor inwoners oplopend tot wel €485,- per huishouden.

Klik hieronder op uw eigen gemeente!

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ